x

En toen was er een manifest!

Zullen We Opnieuw Beginnen? - 20.11

De livestream van Zullen We Opnieuw Beginnen? eindigde exact een week geleden. Onze curator Fredo De Smet sloot zich 24 uur op in de kantoren van Chase Creative. Hij deed dat in het gezelschap van schrijver Thomas Smolders. U was er misschien zelf digitaal bij, want de actie was live te volgen op YouTube. Er was een eigen website, er was een Google Doc toegankelijk voor het publiek, er waren zelfs T-shirts!
En voor beide heren het goed en wel beseften, lag er ook een manifest rond de reboot van cultuur & media op tafel. Je vindt het manuscript hier. Nog tot eind deze week kan je jouw opmerkingen achterlaten. Wil je liever skippen naar de kern van de zaak? Deze negen slagzinnen helpen je oriënteren naar een duurzame toekomst.
Wat hebben we vooral geleerd? Die reboot is iets wat heel wat mensen wakker houdt. We zetten deze discussie dan ook graag verder op Media & Culture Fast Forward, ons digitaal festival van 14 tot 16 december. Volgende week kan je registeren op ons virtueel platform en je eigen programma samenstellen. We houden je nog op de hoogte!