x

Next event: SENSE AND SENSIBILITY

Conversaties over de toekomst van cultuur - 27.08

In onze vorige blog brachten we jullie een overzicht van wat er allemaal gaande is in de zwaar gehavende cultuur- en evenementensector. Intussen blijft het aantal artikels en opiniestukken over het onderwerp maar aantikken. Daarom gaan we donderdag 27 augustus een stapje verder. In coproductie met NTGent organiseren we een debat over de toekomst van cultuur. Een estafettegesprek is misschien zelfs een betere term. En de conversatie is niet louter digitaal! Er zijn ook 50 tickets voor mensen die het gebeuren vanuit de Schouwburg willen meevolgen. Volledig coronaproof uiteraard.

Wat te verwachten? Een avond met, jawel, getuigenissen. Maar ook met plaats voor schoonheid en nuance. Gasten uit verschillende contexten gaan met elkaar in duogesprek. Face to face. Om vragen te stellen én antwoorden te formuleren.
Wat laten we achter? Wat moet er nu gebeuren? Waar willen we heen?

De gasten: dramastudente aan het KASK en activiste Martha Balthazar, oprichter Masala Gent en de Meubelfabriek Bilal Abbas, slam-performer en woordkunstenaar Hind Eljadid, hoogleraar economie aan de UGent Koen Schoors, pianist Jef Neve en zanger en gender-bending performer Jaouad Alloul

Praktisch

  • NTGent Schouwburg, Sint-Baafsplein 17, 9000 Gent
  • donderdag 27 augustus
  • 20u-21u30
  • gratis

Volg het debat digitaal.